Mooi Weer & Zo.

Demonen large hero image

Demonen

Een avond vol onderdrukte verlangens, emotionele uitbarstingen en popsongs uit de 80’s. Demonen gaat over twee jonge koppels die samen een avond doorbrengen. Schrijver Lars Noren toont met scherpte en humor de verlangens en de pijn van deze vier individuen. Ze lijden onder de verwachtingen die ze van zichzelf en van de ander hebben. De bijbehorende teleurstellingen kunnen ze maar moeilijk verkroppen.

De kinderloosheid van Frank en Katharina is een leegte die ze niet kunnen vullen. Terwijl het gezinsleven met kind Jenna en Thomas juist tot wanhoop drijft. Naarmate de avond vordert en het alcoholgebruik toeneemt, komen de innerlijke demonen naar buiten. Er wordt gevochten en gevreeën. En voor enkele uren leven de vier zoals ze het nog nooit hebben gedaan.

“IJZERSTERKE ACTEURS DOEN NACHT EXPLODEREN.” Theaterkrant.nl

† Het werk van de Zweed Lars Noren is van onschatbare waarde geweest voor het moderne toneel. Op 26 januari van dit jaar overleed hij op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van Covid-19.

Duur voorstelling
1u50min

REGIE Eva Lemaire 
TEKST Lars Noren
DRAMATURGIE Alexander Schreuder
REGIEASSISTENT Liz Laarman  
TECHNIEK Stijn van Kortenhof, Marcel Brand
DECOR David van der Wees
SPEL Edouard Kain, Marit Hooijschuur, Jurriaan van Seters, Juliette Luppes (stage)

Vóór iedere voorstelling koken wij voor ons publiek. Je kunt dus, inbegrepen in de prijs van je kaartje, mee-eten wat de vegetarische pot die avond schaft (voor- en hoofdgerecht.) Voor de zoetekauw is er een toetje dat je de avond zelf bij kunt bestellen.

Mochten er nog vragen zijn rondom allergieën e.d. kun je mailen naar info@mooiweerenzo.nl

 • Te Zien

  vanaf 23-09-2021

 • Aanvang

  18.00u Inloop & eten

  19.30u Voorstelling

 • Duur

  1u50min

 • Prijs

  €22,50 Incl. maaltijd

  €10,00 Student, op vertoon van bewijs, ACTIECODE = #STU2122